Johannes Skola

Johannes Skola
Johannes Skola

fredag 19 augusti 2016

Vecka 34

Läsårets första veckobrev!

Välkomna till sexan alla elever och föräldrar. Vi hoppas att ni har haft en fin sommar och är sugna på att sätta igång igen.
Dessa första två dagar har vi bekantat oss med varandra igen, ordnat nytt material och nya böcker samt gått igenom regler och rutiner.
I torsdags fick eleverna med ett tjockt häfte hem som vi ber er gå igenom nu i helgen och lämna tillbaka de blanketter som ska till skolan så snart som möjligt.

Nästa vecka är det lektioner enligt schema, bifogades i häftet samt på bloggen, förutom på onsdag morgon då eleverna börjar 10:00. Om det är besvärligt med sovmorgon för någon har vi ett klassrum öppet från 08:20 för de som behöver, mejla Patrik, patrik.garney@stockholm.se om ditt barn kommer till 08:20.
Språkundervisningen beräknas vara igång fr.o.m. vecka 35.

I svenska kommer vi att starta upp med läsning och skrivning, vi ska bekanta oss med noveller och i SO blir det först lite Gustaf Vasa och sedan samhällskunskap. Mer om detta hittar ni på bloggen under grovplanering och PP.

Tisdag den 30/8 är det föräldramöte i åk 6. Vi kommer att inleda 6abc tillsammans för en genomgång av betyg för att sedan dela upp oss klassvis.

Hemuppgifter:                       


HEMLÄXA i MATTE till  torsdag, vecka 34


Viktiga dagar:
Tis 30/8         Föräldramöte 18:00-20:00
Tors 1/9         Simning, Vanadis
Vecka 36-37 Utvecklingssamtal, tider kommer snart
Fre 9/9           Klassresa, kom ihåg att fylla i ledighetsansökan.
Ons 14/9       Hagadagen

                     
Varma hälsningar, Patrik, Agnes, Jacqueline och Ulla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar